项目新闻及通知

当前位置: 首页 > 合作交流 > 中美项目 > 项目新闻及通知 > 正文

美国内布拉斯加林肯大学Jake Hoy-Elswick来访西安交通大学城市学院

日期:2012-03-14    来源:

3月7日至10日,UNL招生处工作人员Jake Hoy-Elswick对西安交通大学城市学院进行了为期3天的访问。

来访期间,Jake首先来到城市学院中美项目办与即将出国的学生进行了见面,并给他们讲解了很多关于UNL的一些情况,在此期间,项目办的学生积极提问,将自己内心的疑问发表出来,Jake很有耐心的为同学们进行回答。晚上,Jake去参加了项目内的课程,并给项目内大一的学生介绍了关于UNL的人文环境、语言交流和生活习惯等。

此次来访,Jake主要是帮助项目内的同学做好2012年秋季的出国申请,并给项目内的学生进行疑问解答。他此次来访极大地加深了同学们对UNL和美国文化的了解,增加了大家出国留学的信心和兴趣。

Welcome UNL’s Jake Hoy-Elswick to XJTUCC-PDP

Jake Hoy-Elswick had a three-day visit to CC from March 7 to March 10, 2012.

During the visit, Jake met with XJTUCC-PDP students, gave them a detailed introduction on UNL, then answered their questions. He attended PDP class in the evening and presented them on cross-cultural matters.

Jake’s purpose of visiting CC was to help the students prepare applications.

His visit made the students know more about UNL and America, and greatly built their confidence on upcoming study in America.

图为Jake在为项目内学生讲解关于UNL的信息

图为学生在认真听Jake讲解